جوان آنلاین: جنایتهای رژیم صهیونیستی در غزه دیگر محدود به حملات هوایی و زمینی نیست، اکنون مقامات این رژیم بهطور علنی اعتراف میکنند که سربازان دستور دارند حتی به فلسطینیانی که با پرچم سفید درخواست کمک میکنند شلیک کنند. گزارشهای میدانی نیز حاکی از آن است که نظامیان اشغالگر پا را فراتر گذاشته و به جای سلاح سبک، با تانک و پهپاد به صفوف گرسنگانی که در انتظار دریافت غذا هستند حمله میکنند، اقدامی که با هدف افزایش قربانیان فلسطینی صورت میگیرد. این درحالی است که سازمانهای حقوق بشری در پی محاصره شدید اقتصادی هشدار داده و ناقوس مرگ در غزه را به صدا درآوردهاند.
با وجود هشدارهای جهانی برای پایان دادن به درگیریها در غزه، رژیم صهیونیستی کاملاً بیاعتنا به قوانین بینالمللی و حقوق بشر، به ارتکاب انواع جنایتها علیه فلسطینیان ادامه میدهد. برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل روز دوشنبه به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیهای گرسنه نزدیک مراکز توزیع کمک در غزه اذعان کرد. به گزارش الجزیره، برنامه جهانی غذا اعلام کرد که فلسطینیهای گرسنه در صفهای انتظار برای دریافت کمکهای انسانی در معرض حملات تانکها و تک تیراندازهای صهیونیستها قرار میگیرند. بر اساس این گزارش، تانکهای اسرائیلی روز یکشنبه به مدت دو ساعت فلسطینیهایی را که در صف دریافت غذا بودند، محاصره کرده و آنها را به گلوله بستند. در کنار حملات نظامیان صهیونیست و تانکهای اسرائیلی، پهپادهای ارتش رژیم صهیونیستی نیز گروهی از فلسطینیهای گرسنه را تیرباران کردند. حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به صفوف فلسطینیها تاکنون صدها شهید و زخمی برجای گذاشته است.
کشتار سیستماتیک فلسطینیان
جنایتها به قدری تکاندهنده است که خود سربازان صهیونیست هم اعتراف میکنند که بدون هدف این کشتارها را انجام میدهند. روزنامه والاستریتژورنال دیروز به نقل از یک نظامی صهیونیست گزارش داد: من نظامیانی را دیدم که حتی به سمت فلسطینیهایی که پرچمهای سفید در دست داشتند تیراندازی میکردند. پیشتر نیز دیگر نظامیان صهیونیست فاش کرده بودند که از سوی مافوق خود دستور دارند به سمت فلسطینیهای گرسنه که سلاحی در دست ندارند شلیک کنند.
روزنامه دانمارکی «برلینگسکه» روز یکشنبه، شهادتهای تکاندهندهای از سربازان سابق اسرائیلی در مورد جنگ علیه غزه و هدف قرار دادن فلسطینیها بهطور کلی منتشر کرد. این شهادتها از دستور قتلهای بیهدف، تخریب سیستماتیک و روحیه انتقامجویی که در رفتار ارتش اشغالگر اسرائیل نسبت به فلسطینیها موج میزند، سخن میگویند. به نوشته این روزنامه، این شهادتها نشان میدهند که اشغالگران در غیاب ملاحظات بشردوستانه، راهبردی را دنبال میکنند که منجر به مرگ تعداد زیادی از غیرنظامیان فلسطینی میشود.
ایتان روما، معاون مدیر سازمان حقوق بشری اسرائیلی «شکستن سکوت»، تأکید کرد: «سربازان داوطلبانه نمیکشند، بلکه از دستورات واضح برای شلیک به کسانی که پرچم سفید را تکان میدهند، پیروی میکنند. وی افزود: «اینها تصمیمات فردی نیستند، بلکه دستورالعملهایی از فرماندهی بالاتر هستند.» روما توضیح داد که بسیاری از سربازان ۱۸ یا ۱۹ ساله هستند و از آنچه واقعاً اتفاق میافتد بیخبرند و تنها نگرانی آنها زنده ماندن خود و رفقایشان است.
از جمله تکاندهندهترین شهادتها، چیزی است که به «پروتکل پشهها» معروف است، تاکتیکی که در آن سربازان، غیرنظامیان فلسطینی را مجبور میکنند جلوی آنها حرکت کنند و عملاً آنها را به سپر انسانی تبدیل میکنند. روما گفت: «در ابتدا، ما فکر میکردیم که فقط یک فرمانده از اختیارات خود تجاوز میکند، اما شهادتهای مکرر از واحدهای مختلف نشان میدهد که این یک رویه رایج و شناخته شده است.»
نسلکشی مردم غزه، حاصل اجرای برنامهای سازمانیافته است که توسط وزرای افراطی رژیم صهیونیستی برای پاکسازی قومی طراحی شده است؛ طرحی که هدف نهایی آن اخراج کامل فلسطینیان از سرزمین مادریشان است. این رویکرد بیرحمانه تلاشی آشکار برای گسترش سرزمینهای اشغالی از طریق خشونت، آوارگی و نابودی فلسطینیان است. این درحالی است که مقامات تلآویو همچنان مدعیاند هدف حملاتشان تنها نیروهای حماس و سایر گروههای مقاومت فلسطینی است و نه غیرنظامیان. با این حال، شواهد میدانی و گزارش نهادهای بینالمللی خلاف این ادعا را ثابت میکند؛ بهگونهای که بخش عمده قربانیان حملات اسرائیل در غزه را زنان، کودکان و افراد غیرمسلح تشکیل میدهند. فاجعه زمانی عمیقتر میشود که حتی فلسطینیانی که در صف دریافت کمکهای غذایی بنیادهای بشردوستانه از جمله نهادهای وابسته به امریکا قرار دارند نیز از حملات بیامان و مرگبار در امان نیستند.
ناقوس مرگ در غزه به صدا درآمد
به رغم ادعای مقامات امریکایی و صهیونیستی برای قریبالوقوع بودن آتشبس در غزه، سازمانهای مردمنهاد ناقوس مرگ را در این باریکه تحت محاصره به صدا درآوردهاند. به گزارش مرکز اطلاعرسانی فلسطین، برنامه جهانی غذا دیروز اعلام کرد که بحران گرسنگی در غزه به سطح بیسابقهای رسیده و مردم به دلیل کمبود کمک در حال مرگ هستند. این نهاد بینالمللی خاطرنشان کرد که از هر سه نفر در غزه، یک نفر روزها بدون غذا میماند. این نهاد در ادامه اعلام کرد: ما از جامعه بینالمللی و همه طرفها میخواهیم که رساندن کمکهای غذایی به گرسنگان غزه را تسهیل کنند.
سخنگوی منطقهای صندوق کودکان ملل (یونیسف) نیز ضمن انتقاد از جلوگیری رژیم صهیونیستی از ورود کمکهای بشردوستانه به غزه هشدار داد که این باریکه به گورستان کودکان تبدیل شده است. سخنگوی سازمان جهانی بهداشت نیز دیروز به شبکه الجزیره گفت: ۹۴ درصد از مراکز درمانی در غزه آسیب دیدهاند. وضعیت در غزه بسیار وخیم است و کشورها باید برای ورود کمکها به این منطقه تلاش کنند.
آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) نیز فراهم نبودن زمینه ارسال کمکهای غذایی به غزه در اوج قحطی و گرسنگی را به باد انتقاد گرفت و اعلام کرد که بیتفاوتی، همدستی است و باعث میشود انسانیت خود را از دست بدهیم.